Panatinaikos sve opasniji: Braun pojačao bekovsku liniju

On je stigao danas u Atinu i odmah zapalio navijačku masu

24.06.2024. 17:20
  • Podeli:
lorenco braun, 4 april 2024 - profimedia-6623d8c6d41ca.webp Foto: Profimedia

Nastavljaju se odlasci iz Makabija. Nakon Vejda Boldvina i Džoša Niba, došao je red na Lorenca Brauna.

Za još jaču bekovsku liniju "Zelenih" koju već čine Kostas Slukas i Kendrik Nan.

On je stigao danas u Atinu i odmah zapalio navijačku masu obojenu u zeleno, koja posle evropske i grčke titule slavi dolazak velikog pojačanja.

Braun je pozdravio ljude koji su ga dočekali na atinskom aerodromu i poručio da je spreman da sa novim klubom osvoji Evroligu, odnosno odbrani evropski tron.

"Ovaj tim ima mnogo talenata. Očekivanja su ogromna, takva su i moja. Imam talenta, visoka očekivanja od sebe i tima. Želim da osvajam titule sa Panatinaikosom. Želim i onaj evropski pehar. Ostvario sam mnogo pored toga, a evropski trofej mi je sledeći na listi", rekao je Braun i dodao:

"U Makabiju je bilo dosta talentovanih igrača. Sada je još bolje u novom klubu. Igraću koju god ulogu mi selektor bude zadao. Nisam došao ovde da budem najbolji igrač. Došao sam da bih učinio saigrače boljim".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()