Panter posle propuštene prilike: Posle ovoga moramo da se probudimo zdravi

Na pitanje da li je tuča u Madridu prekorenula seriju, Amerikanac je pitao: Šta vi mislite?

11.05.2023. 08:19
  • Podeli:
Kevin Panter-6448479bd7c84.webp Foto: Profimedia

Partizan je propusti prednost od 2:0 u seriji i 18 poena prednosti u petoj odlučujućoj utakmici. Kapiten crno-belog tima, najveći pokretač i sapletač ekipe, Kevin Panter nije bio mnogo rečit po završetku sezone u Evroligi, odnosno poraza od Real Madrida u majstorici (98:94).

"Nemam šta da kažem, teška plej-of serija i to je to. Posle ovoga moramo da se probudimo zdravi, da budemo dobro. Ne možemo ništa više da tražimo", rekao je Panter. 

Osvrnuo se Amerikanac, potom, na veliku seriju rivala krajem trećeg i početkom poslednjeg perioda.

"Napravili su seriju, iskusan su tim. To je košarka, igra u serijama, nismo uspeli da zaustavimo njihovu."

Na pitanje, da li je incident koji se dogodio u drugoj utakmici u Madridu preokrenuo ovu seriju, Panter, koji je bio jedan od glavnih aktera tuče, odgovorio je kontrapitanjem: 

"Šta vi mislite"?
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()