Papajanis stigao u Fenerbahče: Zbog roditelja razočarao Janakopulosa

Četvrto pojačanje turskog kluba

15.07.2023. 12:07
  • Podeli:
Jorgos Papagianis-64b26fb10e11c.webp Foto: Profimedia

Grčki reprezentativac Jorgos Papajanis novi je košarkaš Fenerbahčea, objavio je turski klub na zvaničnom sajtu.

Pre Papajanisa u redove Fenerbahčea stigli su Jam Madar, Sertač Šanli i Nejt Sestina.

Vlasnik Panatinaikosa Dimitros Janakopulos izjavio je pre dva dana da je Papajanis napustio klub i potpisao ugovor sa Fenerbahčeom, a da prethodno nije obavestio čelnike atinskog kluba i da su ga na to nagovorili roditelji zbog razlike u plato od 200.000 evra. 

Nakon toga atinski "zeleni" prekinuli su saradnju sa agencijom koja zastupa Jorgosa Papajanisa.

Do sada u karijeri grčki centar je igrao za Peristeri, Panatinaikos, Sakramento i Portland.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()