Pariz ostao bez trenera: Petar Božić preuzima novog evroligaša?

Novi angažman pred srpskim stručnjakom

08.07.2024. 16:35
  • Podeli:
Petar Božić Profimedia-65e976eb1996c.webp Foto: Profimedia

Srpski trener Petar Božić mogao bi uskoro da postane šef stručnog štaba Pariza. Kako prenose francuski mediji, on je glavna opcija da bude trener Pariza, novog člana Evrolige.

Sada znamo i zvanično da je Tomas Isalo otišao iz Pariza i pridružio se stručnom štabu NBA franšize Memfis Grizlisa i samim tim je mesto trenera ostalo upražnjeno.

Isalo će biti glavni asistent Tejloru Dženkinsu u Memfisu, a sa reprezentacijom Finske je godinama pokazivao da je sjajan trener, pa se to nastavilo osvajanjem FIBA Lige šampiona u Bonu odnosno Evrokupa sa Parizom.

Božić je sa ekipom Londona igrao polufinale Evrokupa i izgubio od favorizovanog Pariza, da bi sada tražio novu sredinu pošto su britanski klubovi ostali bez licenci zbog finansijskih problema.



 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()