Partizan bi mogao da zaradi na Kaboklu: Brazilac velika želja Makabija?

Kaboklo bi bio zamenik za Džoša Niba

01.07.2024. 18:05
  • Podeli:
bruno kaboklo Dusan MilenkovicATAImages-665b2da5991c6.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Makabi iz Tel Aviva želi da u svoje redove dovede Aleksu Avramovića.  Međutim, on nije jedini igrač Partizana kog bi izraelci da dovedu u svoje redove.

Pored Alekse Avramovića, Makabi bi voleo da u svojim redovima vidi i Bruna Kabokla, koji je praktično na izlaznim vratima u Partizanu.

Kaboklo je otišao pred finale Superlige, nikom nije rekao zbog čega, a Partizan je želeo da ga primora da ostane, no, ipak, kako prenose izraelski mediji, Makabi želi da vidi Bruna Kabokloa u svojim redovima.

Ovo bi bila svojevrsna zamena za Džoša Niba koji je otišao put Olimpije iz Milana nedavno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()