Partizan ćutao, NBA as sam objavio da stiže: Crno-beli dobili veliko pojačanje

Amerikanac je objavio fotografiju u dresu Partizana uz kratku poruku na srpskom jeziku

31.07.2024. 09:27
  • Podeli:
Duan Vašington Junior, 20 nov 2022 - profimedia-0739235115-66a9e41ca1cb0.webp Foto: Profimedia

Dileme više nema - NBA as stiže u Partizan! Duan Vašington Junior, bivši košarkaš Indijane, Finiksa i Njujork Niksa, novo je pojačanje crno-belih.

Američki košarkaš je preduhitrio crno-bele, pre zvanične objave kluba potvrdio je na društvenim mrežama da će naredne sezone nositi crno-beli dres.

Duan je objavio fotografiju u dresu Partizana uz kratku poruku na srpskom jeziku:

"Novi dom! Brate!" napisao je košarkaš.

Vašington ima 24 godine, visok je 188 centimetara i igra na beka, ali uspešno pokriva i poziciju plejmejkera.

Iza sebe ima ukupno 79 nastupa u najjačoj ligi sveta. Beležio je sasvim solidne brojke, na proseku je od 9,1 poena po meču uz 39% šuta iz igre (37,1% za tri poena), međutim to nije bilo dovoljno da dobije stalan ugovor.

Zanimljivo, Vašington je rođen u nemačkom Frankfurtu, pošto je njegov otac Duan Vašington u to vreme nastupao u Bundesligi. U njegovoj porodici tu je još jedan slavniji košarkaš, pošto mu je ujak Derek Fišer, petostruki NBA šampion, piše Kurir.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()