Partizan i još četiri kluba nisu dobili dozvolu da igraju KLS

Razlozi su različiti

04.07.2023. 09:51
  • Podeli:
Partizan_Miloš Milojević Tanjug-64537f217675b.webp Foto: Miloš Milojević / Tanjug

Komisija za izdavanje dozvola Košarkaške lige Srbije (KLS) nije izdala dozvolu Partizanu za učešće u narednoj sezoni KLS, prenosi "Sportski žurnal".

Pored Partizana dozvole za učešće u KLS u narednoj sezoni nisu dobili užička Sloboda, kraljevačka Sloga, Novi Pazar i Radnički iz Kragujevca.

Crno-beli nisu dobili dozvolu, jer nisu učestvovali u Superligi KLS prošle sezone, a nisu dostavili ni dokaze da su izmirili dugovanja prema KSS i RKS.

Dozvole su dobili Borac, Vojvodina, Dinamik, Vršac, Crvena zvezda, Zdravlje, FMP, Mega, Zlatibor, Džoker, Metalac, Mladost, OKK Beograd, Spartak, Tamiš i Čačak 94.

Svi klubovi koji nisu dobili dozvolu za učešće u KLS imaju pravo na žalbu Upravnom odboru Košarkaškom savezu Srbije (KSS).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()