Partizan oborio rekord ABA lige po broju navijača

Meču protiv Mege prisustvuje 23.021 gledalac

22.01.2024. 19:58
  • Podeli:
partizan mega tanjug-65aeba91bd776.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Košarkaški klub Partizan postavio je novi rekord ABA lige po broju navijača jer večerašnjem meču protiv Mege prisustvuje 23.021 gledalac.

Dosadašnji rekord takođe je držao Partizan, na petom meču finala plej-ofa protiv Crvene zvezde, kada je letos tu utakmicu pratilo 22.198 navijača.

Pristalice "crno-belih" došle su u ogromnom broju da odaju počast prerano preminulom Dejanu Milojeviću, nekadašnjem kapitenu Partizana.

Ulaz na utakmicu je bio besplatan, da bi što više ljudi moglo da se oprosti od Milojevića, a navijači su ispunili Arenu gde je pre početka utakmice priređen veličanstven poslednji pozdrav nekadašnjem košarkašu "crno-belih'', uz petominutni aplauz i skandiranje Milojevićevog imena.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()