Partizan oslabljen protiv Virtusa: Trifunoviću pozlilo u avionu

Stanje je stabilno, naglašava Željko Obradović iz Bolonje

02.02.2024. 08:49
  • Podeli:
Uroš Trifunović Partizan Real_KKP-64273ada38ea3.webp Foto: KK Partizan

Srpski košarkaš Uroš Trifunović (23)  neće igrati za Partizan u meču 25. kola Evrolige protiv Virtusa pošto mu je prethodne noći pozlilo na letu iz Nice za Bolonju

"Trifunović ima probleme. Kad smo se vraćali iz Nice za Bolonju u avionu mu je pozlilo, ali na sreću je dobro. U hotelu je, sigurno neće biti u timu za utakmicu. Bio je na ispitivanjima, stanje je stabilno, tako da ćemo videti kada se vrati u Beograd što se tiče njegovog zdravstvenog stanja. Ali još jednom ponavljam, u ovom trenutku je dobro", saopštio je trener Partizana Željko Obradović novinarima u dvorani "Segafredo arena", a prenosi klupska televizija.

Trifunović je ove sezone već pauzirao pet nedelja zbog povrede butnog mišića, a više detalja o njegovom zdravstvenom stanju biće poznato posle povratka ekipe u Beograd. 

Partizan igra u petak od 20 časova protiv Virtusa 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()