Partizan ozvaničio odlazak Anđušića: Zauvek deo crno-bele porodice

On je u tri navrata nosi crno-beli dres

02.07.2024. 19:00
  • Podeli:
Danilo Andjušić KK Partizan Dragana Stjepanovic-63e379fb3b946.webp Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Partizan je potvrdio rastanak i sa iskusnim bekom Danilom Anđušićem. To je ranije danas postalo izvesno kada se menadžer Miško Ražnatović oglasio i potvrdio njegov odlazak.

Par sati kasnije, Partizan je zvanično potvrdio da Anđušić više nije igrač crno-belih.

''Danilo, hvala!

Posle dve sezone, Danilo Anđušić će karijeru nastaviti u drugom klubu!

Čak u tri navrata, Danilo je nosio dres Partizana i sa ponosom branio crno-bele boje kako u srećnim, tako i u teškim vremenima!

Zauvek deo crno-bele porodice'', saopštili su iz Partizana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()