Partizan protutnjao Hrvatskom: Crno-beli održali čas košarke u Splitu

Izabranici Željka Obradovića će u narednom kolu ABA lige na svom terenu dočekati Igokeu

05.11.2023. 19:32
  • Podeli:
kk split - kk partizan, aba liga - foto Split Ivica Cavka-6547dbfa1d429.webp Foto: Split/Ivica Cavka

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u gostima ekipu Splita rezultatom 76:53 (22:13, 22:16, 20:11, 12:13) u meču šestog kola regionalne ABA lige.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Uroš Trifunović sa 13 poena, dok je Tristan Vukčević dodao 12. Na ovom duelu se povredio košarkaš crno-belih Alen Smailagić, koji je ranije morao da završi meč.

Kod domaćih, najbolji je bio Derek Fanderburk sa 12 poena, dok je Tonko Vuko dodao 11.

Izabranici Željka Obradovića posle šest kola u regionalnom takmičenju imaju pet pobeda i jedan poraz, dok je Split zabeležio jedan trijumf uz pet neuspeha.

Partizan će u narednom kolu ABA lige na svom terenu dočekati Igokeu, dok će Split gostovati ekipi Budućnosti.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()