Partizanu svanulo sa Panterom: Kao lider ne mogu da gubim samopouzdanje

Rekao sam sebi da moram da budem strpljiv, da se vraćam dan po dan, kaže kapiten

01.12.2023. 09:41
  • Podeli:
Kevin Panter-65699c16d49f5.webp Foto: Nemanja Jovanović/Tanjug

Da Kevin Panter čini dobar deo Partizana dokazano je u 11. kolu Evrolige, na meču protiv Panatinakosa. Kapiten crno-belog tima vratio se na teren posle mesec dana odsustva i nosio je ekipu prvo do produžetka, a potom i do pobede. Amerikancu je, u najvažnijim trenucima, ulazio svaki šut što je publiku dizalo do nebesa od radosti. 

Zadovoljan je i sam Panter svojim nastupom, a ono što mu je najvažnije jeste povratak u igru. 

"Osećaj je dobar, bio sam frustriran u početku. Rekao sam sebi da moram da budem strpljiv, da se vraćam dan po dan. Da kada uzmem loptu da budem fokusiran i ne izgubim svoju igru", kaže kapiten Partizana.

Panter je do sada mnogo puta pokazao koliko je siguran u sebe, pa je i ovog puta, zbog propuštene prilike u finišu meča, naglasio da jedna greška ne može da mu naruši samopouzdanje. 

"Ne mogu da izgubim samopouzdanje zbog jedne greške na utakmici. Treniram mnogo, radim jako, bilo je takvih momenata i ranije. Kao vođa tima ne smem da gubim samopouzdanje. Moram da ostanem miran kada je haos na terenu", kaže kapiten Partizana koji je očigledno naučio lekciju iz duela sa Real Madridom prošle sezone u završnici Evrolige kada je suspendovan zbog tuče na terenu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()