Pavićević nakon debakla od Budućnosti: "Najsrećniji trenutak moje karijere"

Iznenađujuća izjava šefa stručnog štaba ekipe iz Bara

22.09.2024. 18:30
  • Podeli:
mihailo pavićević, 10 dec 2022 - foto Bane T. Stojanovic ATAImages-65e33d847b8ea.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Podgorička Budućnost je u uvodnom kolu Jadranske lige bila bolja u Baru od ekipe Mornara sa 98:51. Trener Mornara Mihailo Pavićević nije bio razočaran posle debakla u prvom kolu ABA lige.

"Ovo je jedan od srećnijih trenutaka moje trenerske karijere. Teško je rečima opisati šta prolazimo kao klub u ovoj godini. Učinjeni su nadljudski napori da Mornar nastavi takmičenje u ABA ligi i da postoji. Zbog toga sam neizmerno srećan. Hvala pre svega Opštini Bar i predsedniku Raičeviću, koji je neizmerno pomagao klub, kao i poslovnim ljudima iz Bara koji su priskočili u pomoć. Zahvaljujem im se u ime kompletnog kluba", rekao je Mihailo Pavićević, pa nastavio:

"Dok smo imale snage odigrali smo prvu četvrtinu na zavidnom nivou. Iskreno, bio sam iznenađen prikazanim. Ali, Budućnost je brzo nametnula ritam koji nismo mogli da pratimo. Imamo jako težak raspored, igramo sa tri od četiri najbolje ekipe u ligi i ne očekujem čuda, već da to vreme iskoristimo za trening, uigravanje, da se kroz utakmice i treninge, spremimo se za mečeve koje nam život znače. Moram da ponovim još jednom. Presrećan što su se vrata ‘Topolice’ otvorila i što će naši navijači imati priliku da gledaju najkvalitetnije ekipe iz regiona, kako ove, tako i narednih sezona", zaključio je Pavićević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()