Pavićevićevi "mornari" dočekuju favorita: Crvenoj zvezdi ne može niko da preti u ABA ligi

Barani dočekuju crveno-bele u meču 21. kola ABA lige sutra od 21 čas

02.03.2024. 17:32
  • Podeli:
mihailo pavićević, 10 dec 2022 - foto Bane T. Stojanovic ATAImages-65e33d847b8ea.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Košarkaši Mornara iz Bara dočekaće ekipu Crvene zvezde u meču 21. kola ABA lige sutra, a utakmica počinje u 21 čas. Mihailo Pavićević je izneo svoje viđenje pred ovaj meč medijima iz Crne Gore.

Sagledao je situaciju realno i nije želeo da se "zamera" Zvezdi.

"Posle reprezentativne pauze nikada ne znate u kakvom će stanju biti ekipa, igrači i kako će odreagovati. U goste nam dolazi učesnik Evrolige sa izuzetno jakim rosterom. Crvenoj zvezdi ne može niko da preti u ABA ligi, pa tako ni mi, ali nam je drago što ćemo našoj publici prirediti još jedan košarkaški spektakl", rekao je Pavićević.

Crvena zvezda je i dalje prva na tabeli ABA lige sa 17 pobeda i tri poraza, dok Mornar poslednje mesto deli sa ekipom Krke sa po četiri pobede i 16 poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()