Peđa Stojaković primljen u košarkašku Kuću slavnih

Kakva čast

30.04.2024. 14:22
  • Podeli:
pedja stojakovic-6630e20d443ec.webp Foto: Instagram/Printscreen/pedjastojakovic

Legenda srpske košarke Predrag Peđa Stojaković primljen je u FIBA Kuću slavnih.

Kako je FIBA objavila, slavni srpski šuter biće primljen u Kuću slavnih, uz Redžija MIlera.

Pored pomenutih, sa ovih prostora u Kući slavnih biće primljenan i legenda ženske jugoslovenske košarke Danira Nakić-Bilić, a na spisku su Danijel Peterson, Romain Sato...

Stojaković je sa reprezentacijom Jugoslavije bio šampion Evrope i sveta, kada je reprezentacija koju je vodio Kari Pešić  bila šampion Evrope i sveta u periodu od 2001. ddo 2002. godine.

U Sakramentu je postao Ol star igrač i najbolji trojškaš najjače lige, šampion NBA lige  bio je 2011. godine Dalasu zajedno sa Dirkom Novickim.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()