Pešić ima plan za Srbiju pred Nemačku: 'Prvo da zalečimo ove rane, a onda...'

Srbija se sutra bori za medalju

09.08.2024. 17:40
  • Podeli:
pešić-66b63833ccf1f.webp Foto: AP Photo/Michael Conroy

Košarkaška reprezentacija Srbije, posle maestralne igre i neverovatnog poraza od Amerikanaca, igra meč za bronzanu medalju protiv selekcije Nemačke.

Pre ovog meča, selektor Srbije Svetislav Pešić izneo je svoje utiske.

"Pre svega, želim da iskoristim priliku da čestitam našim vaterpolistima, da ih srdačno pozdravim i da im poželim sve najbolje u finalu", istakao je selektor Pešić i dodao:

"Što se nas tiče, prvo treba da zalečimo ove rane od sinoćnje utakmice. Pre svega, fizički da se vratimo u neko optimalno stanje kao pred utakmicu sa Amerikancima. S obzirom na naše medicinske probleme koji nas prate ovih poslednjih dana."

Potom, selektor je objasnio šta se sve depavalo poslemeča sa Drim timom.

"Ništa, okrenuti smo skroz. Već smo imali jedan sastanak sa igračima. Večeras, pred spavanje, još jedna analiza i sutra rano ustajanje, jer igramo utakmicu u 11 sati. Znamo sa kim igramo, veoma ih poštujemo, respektujemo. Izvanredna ekipa, timski orijentisana košarka, borbena. U isto vreme, oni su pokazali ne samo u ovom novom turniru, već i tokom poslednje dve, tri godine, da su se razvili u izvanrednu ekipu sa izvanrednim pojedincima", rekao je Pešić i dodao:

"Sada je na nama da pronađemo prava rešenja, kako u napadu, tako i u odbrani. Nije bilo puno vremena za bilo kakve detalje, ali mi ih dobro poznajemo. I moramo da mislimo na naš plan igre, i to je ono što mene lično i moj trenerski staf najviše okupira, da možemo da pronađemo prave odluke i da pomognemo našim igračima da sutra odigraju ovakvu utakmicu kao što su do sada odigrali."

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()