Pešić nakon poraza: Ne može da se dobije svaka utakmica

Naše momke sutra očekuje meč protiv Amerike

16.07.2024. 21:15
  • Podeli:
Sevtislav Pesic srbija finska TANJUG VLADIMIR ŠPORČIĆ-65d9a4dd033e3.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Košarkaši Srbije poraženi su od Australije u okviru priprema za Olimpijske igre u Parizu rezultatom 84:73.

Selektor našeg tima, Svetislav Pešić je izneo utiske nakon meča.

"Sve je onako kako smo i očekivali. Mi smo dali energiju, naravno tu su malo i problemi, neki ne mogu da igraju, neki su se povredili u toku utakmice. Naravno, tu se izgubi malo kontinuitet i pre svega u napadu. U odbrani smo dali energiju, bilo je to na nivou kakav je bio na prvoj utakmici sa Francuzima. Sve je to bilo sa nekim sitnim greškama, ali je energija postojala", rekao je Pešić.

Kada je u pitanju naredni duel koji Srbija igra sa aktuelnim olimpijskim šampionima Amerikancima, Pešić kaže:

"Ništa, sve isto, ista utakmica kao danas. Ništa se tu ne menja, mi se pripremamo, mi ne gledamo da li je Australija ili Amerika, sve je to isto. Ne može da se dobije svaka utakmica, to ne postoji u vrhunskom sportu, ali od svake utakmice u pripremnom periodu može puno da se dobije i nauči".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()