Pešić: Ne vidim zašto Partizan i Zvezda ne bi i dalje bili u Evroligi

Zvezda gostuje u Minhenu

01.03.2024. 15:20
  • Podeli:
Marko Pešić-65e1e3df77e95.webp Foto: Profimedia

Generalni direktor Bajerna Marko Pešić izjavio je da ne vidi razlog zašto Partizan i Crvena zvezda ne bi bili deo Evrolige u budućnosti.

Košarkaši Crvene zvezde od 20.30 sati gostuju Bajernu iz Minhena u utakmici 27. kola Evrolige.

"Ne znam da li se Partizan ili Zvezda brinu, ali ovako kako oni rade i šta su napravili u zadnje dve, tri godine u strukturi kluba, u razvijanju, nema razloga za brigu. Ja na gledam samo sportski rezultat nego i marketing, sponzore, kako se klub razvija... To je sve po nekom mom ukusu, subjektivno gledano. Ako nastave tako da se razvijaju, ja ne vidim zašto oni ne bi bili u Evroligi i ubuduće", izjavio je Pešić za "Sport klub".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()