Pešić o povredi Nikole Jovića: Ogroman je otok, videćemo

Košarkaš Majamija neizvestan za Olimpijske igre

19.06.2024. 15:07
  • Podeli:
Svetislav Pešić_Michael Conroy AP Tanjug-64f7058137f6c.webp Foto: Michael Conroy / AP / Tanjug

Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio je i povredi Nikole Jovića.

Pešić je istakao da situacija kod povrede Jovića još uvek neizvesna.

"Znaće se, mislim da ništa nije kritično, ali znaće se verovatno dve nedelje posle povrede. To će biti ponedeljak-utorak, verovatno utorak. Jer mu je noga pod otokom, a taj otok je... Nije zglob. Ali nije ni, kao što negde sam video, neki pišu peta, metatarzalna kost i tako dalje. Nije. Videćemo, snimci su dobri, ali ne toliko dobri zato što je ogroman otok. Hematom, pa ne može da se vidi. Ali dobro, već sad se radi na tome ovih sedam dana da taj otok prođe, ne samo zbog snimanja, nego zbog sledećeg koraka u toj njegovoj, kao se to kaže, terapiji", poručio je Pešić u podkastu "Kod Luke i Kuzme.

Olimpijske igre će biti održane od 26. jula do 11. avgusta u Parizu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()