Pešić otkrio planove priprema: Od oproštaja Tonija Parkera do utakmice sa Drim timom

Uslovi koje smo tamo dobili su fantastični, kaže selektor Srbije

06.01.2024. 11:23
  • Podeli:
Košarkaši Srbije-1668159706486.webp Foto: KSS

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da će srpski košarkaši tokom priprema za Olimpijske igre, učestvovati na turniru u Abu Dabiju sa selekcijama Australije i Sjedinjenih Američkih Država.

Pre nego što reprezentacija Srbije otputuje u Ujedinjene Arapske Emirate, Pešić ističe da srpske košarkaše čeka pripremna utakmica u Lionu na oproštaju Tonija Parkera.

"Najverovatnije idemo na turnir u Abu Dabi, tamo ćemo igrati prvu utakmicu sa Australijom, a drugu sa SAD. Oni su nama poslali ponudu da se potpiše ugovor. Uslovi koje smo tamo dobili su fantastični. Sada Savez treba to njima da potvrdi. Igramo sa Francuzima na oproštaju Tonija Parkera, to je 12. jula, pre nego što igramo u Abu Dabiju. U Abu Dabiju smo 15, 16. i 17. jula, a sa Francuzima igramo u Lionu. To je to, zasad", izjavio je Pešić za "Mozzartsport".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()