Pešić u Srpskoj kući: Hvala svima koji su nam dali podršku

Obratio se selktor nakon osvajanja bronzane medalje

10.08.2024. 20:38
  • Podeli:
oi 2024, svetislav pešić, 28 jul 2024 - foto Reuters-66a68f9a0505c.webp Foto: Reuters

Selektor Srbije Svetislav Pešić obratio se medijima i sportistima u Srpskoj kući nakon osvajanja bronzane medalje.

Istakao je veliku zahvalnost na podršci navijačima i lepim rečima koje su dolazile sa svih strana.

"Dobro veče svima, hvala na pozivu. Uopšte nisam čekao da je ovakav ambijent, ovo je prava srpska kuća. Radujem se što sam ovde i radujem se što mogu da se pohvalim da smo i mi osvojili medalju. Pretpostavljam da je većina bila u dvorani ili pored televizije i da su nas podržavali. Hvala svima koji su nam dali podršku, pogotovo onima u dvorani. Mi smo to osetili, ta podrška nam je dala izuzetan impuls. Videli ste na svim ovim utakmicama, protiv Australije, Amerike, Nemačke. Mislim da najkraće što mogu da kažem, ne samo da smo dali sve od sebe, nego i sebe. Želim ovako javno da čestitam igračima na zalaganju i drago mi je da idemo kući sa pobedom i medaljom, a nadam se da ćemo to jako i intenzivno znati da proslavimo kada dođemo u Beograd", rekao je Pešić.

Srbija je svoju bronzu zaradila pobedom nad Nemačkom u meču za treće mesto koji se odigrao jutros u 11 časova, a rezultat je na kraju bio 93:83 za Orlove.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()