Pešić: Videli smo snagu Amerikanaca, imaju fantastičnu ekipu, očekujem da spremni odemo na OI

Košarkaši Srbije poraženi su danas od selekcije SAD rezultatom 105:79 u drugoj utakmici na pripremnom turniru za Olimpijske igre u Abu Dabiju.

17.07.2024. 21:25
  • Podeli:
svetislav pešić una-668e6a3f5af54.webp Foto: UNA

 Videli smo snagu i individualni kvalitet američke reprezentacije. Podelio sam utakmicu na dva dela, prvi smo izgubili 14, drugi 12 poena. Dobili smo poslednju četvrtinu, a igrali nerešeno u prvoj. Očigledno se radi o fantastičnoj ekipi, ali mi nismo bili u mogućnosti da pokažemo sve kvalitete, iz poznatih razloga", rekao je selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić posle poraza od SAD (105:79) u pripremnom meču u Abu Dabiju.

 "Dobrić je posle sedam dana opet u stroju i nama je važno da igra. Petrušev je opet ponovo odigrao dobru utakmicu. Nismo mogli da računamo na Bogdanovića i Milutinova, dok ostali dolaze u formu, poput Micića, a dugo nije igrao. Očekujem da narednih dana napredujemo. Ako ne bude nepredviđenih povreda, možemo dobro pripremljeni da odemo na Olimpijske igre", istakao je Pešić.

Podsetimo, košarkaši Srbije poraženi su danas od selekcije SAD rezultatom 105:79 u drugoj utakmici na pripremnom turniru za Olimpijske igre u Abu Dabiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()