Pešićevi momci mu "presudili": Selektor Australije nakon poraza podneo ostavku

Bili su blizu pobede u ovom susretu

06.08.2024. 17:37
  • Podeli:
brajan gordzijan reuters-66b241d3f22fa.webp Foto: Reuters

Brajan Gordžijan, selektor Australije, podneo je ostavku nakon poraza od Srbije. Naši momci su napravili ogroman preokret, imali su u jednom trenutku čak 24 poena zaostatka.

Međutim, u drugom poluvremenu stegli su odrbanu, zaigrali čvršće i nakon velike drame obezbedili pobedu i plasman u polufinale Olimpijskih igara.

Kako javlja ESPN, očekuje se da Australija uskoro potraži novog selektora. Gordžijan ima 71 godinu i 2020. se vratio na klupu Australije i osvojio bronzu u Tokiju na Olimpijskim igrama.

Potom je u Manili ekipa zauzela 10. poziciju, a sada su poraženi od Srbije.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()