Petrović aplicirao Zvezdi: Jasno je zašto gospodin Čović želi da me uvuče u igru

Drugi dan slučaja "Cibone - Zvezde"

22.03.2023. 11:32
  • Podeli:
Aco Petrovic-641ad5c059db5.webp Foto: Profimedia

Rakcije povodom otkrića Franje Arapovića, "za koje su svi znali", da je "Cibona 2014. godine prodala Crvenoj zvezdi mesto u Evroligi za 800.000 evra", lete poput ping pong loptice, uglavnom sa Malog Kalemegdana

Poslednje stiže sa Tviter profila Aleksandar Ace Petrovića, koga je Crvena zvezda prozvala kao odgovorno lice, u to vreme, u klubu iz Zagreba.

"Jasno je zašto gospodin Čović želi mene da uvuče u igru. Naime, u trenucima kada Cibona odustaje, a Zvezda postaje član Evrolige, mene u klubu nema. Ja u klub stižem kasnije, tako da ni teoretski nisam mogao odlučivati, niti biti na hipotetskim druženjima sa gospodinom Čovićem", napisao je aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Hrvatske.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()