Petrović o Kampacu: Čista košarkaška poezija

Kvaliteti Kampaca su svima vrlo dobro poznati, ali jedna stvar me je impresionirala, rekao je hrvatski trener

16.01.2023. 14:26
  • Podeli:
Fakundo Kampaco Crvena zvezda_ABA liga-63c45b9372d03.webp Foto: ABA liga

Fakundo Kampaco za Crvenu zvezdu igra samo u ABA ligi, ali na svakoj utakmici skreće pažnju na sebe.  Posle meča u Podgorici, gde su crveno-beli slavili protiv Budućnosti, utiske o iskusnom Argentincu izneo je i hrvatski trener Aleksandar Aco Petrović.

"Kvaliteti Kampaca su svima vrlo dobro poznati, ali jedna stvar me je impresionirala. Onog trena kada je postalo jasno ko će biti pobednik, pratio sam samo odbrambena postavljanja Fakunda. Čista košarkaška poezija koja je rezultirala sa osam ukradenih lopti", napisao je Petrović na društvenim mrežama.

Selektor Hrvatske je bio jedan od onih koji je kritikovao ugovor Kampaca sa Crvenom zvezdom, odnosno platu koja mu je data zbog nekonkurentnosti sa ostalim igračima. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()