Petrovićev adut je Barać za trenera godine: Glasali smo jednoglasno, ostali imaju drugačije mišljenje

Navijači procenite ko ima jače argumente, poziva hrvatski košarkaški stručnjak

09.04.2024. 14:25
  • Podeli:
Aleksandar Petrović_FIBA-1668116364195.webp Foto: FIBA

Sve češće se čuje predlog da bi trener ABA lige, za sezonu 2023/24, trebalo da bude Marko Barać, pa se na tu temu oglsaio i Aleksanda Aco Petrović, popularni hrvatski košarkaš i trener redovni gost podkasta regionalnog takmičenja ABA Talks.

Istakao je kako su se učesnici poznatog podkasta ABA lige jednoglasno usaglasili kako bi trener Mege morao da bude trener godine.

"Četvorica učesnika podkasta "ABA Talks" jednoglasno su glasala za Marka Baraća kao trenera godine. Ali insajder ptica kaže da su treneri glasali drugačije. Onda neka javnost proceni ko ima jače argumente",  napisao je Petrović na svom "X" nalogu.

Barać je sa Megom ostvario izvanredne rezultate ove godine, napravio je jedan od najboljih rezultata u ABA ligi sa svojim klubom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()