Plavšić iskren: "Zahvalan sam Sferopulosu što me trpi"

Crveno-beli mnogo očekuju od mladog centra u aktuelnoj sezoni

26.10.2024. 16:30
  • Podeli:
uros plavsic Dusan MilenkovicATAImages-666454911aefd.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Košarkaš Crvene zvezde Uroš Plavšić opravdao je očekivanja trenera Janisa Sferopulosa na meču protiv Real Madrida. Iako su crveno-beli poraženi ubedljivo u ovom susretu, Plavšić je imao potrebu nakon meča da se zahvali treneru.

"Mnogo mi je drago što trener veruje u mene i zahvalan sam mu što me je trpeo do sada. Sigurno da vidi nešto u dobro meni, a ja moram da mu maksimalno olakšam igrama. Znam da nije bilo savršeno, da moram da radim na sebi, pre svega u odbrani. Protiv Reala sam nekoliko puta glupo „ispao” u pik en rolu i baš se nerviram zbog toga. Moram da obratim pažnju na to, Džoel je povređen i znam da se velike nade polažu u mene. Moram da radim, ispravljam greške i budem onaj pravi za ekipu", istakao je reprezentativac Srbije.

On je na meču u Madridu zabeležio učinak od sedam poena i tri skoka, uz veoma dobre momente u odbrani.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()