Poarije vidi snagu Obradovićevog tima: Partizan će svima biti opasan protivnik

Efes je naneo prvi poraz crno-belima u pripremnom periodu

21.09.2024. 17:35
  • Podeli:
Vensan Porije_FIBA.jpg Foto: FIBA

Turski Efes je odbio poslednji nalet Partizana i crno-belima naneo prvi poraz u pripremnom periodu (81:80).

Tim Željka Obradovića je bio bez nekolicine igrača, ali i na drugoj strani su Vensan Poarje i Šejn Larkin meč odgledali sedeći iza koša.

Na pitanje kako mu se čini novi Partizanov tim, osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama i prvak Evrope sa Real Madridom je istakao:

"maju mnogo talenta i kvaliteta, nove igrače, mlade takođe. Trener Obradović sve izvrsno kontroliše. Oni će biti vrlo opasan protivnik za sve, posebno na domaćem terenu uz podršku sa tribina i timom koji ume da koristi energiju koju dobija od navijača."

O nedavno završenim Olimpijskim igrama na kojima su Galski petlovi posle gotovo očajnog starta došli do finala, Poarje kaže:

"Imali smo nekoliko sjajnih leta u poslednjih deset godina. Uvek je sjajno dovesti Francusku u vrh svetske košarke."

Snažni centar se iz bivšeg evropskog šampiona preselio u redove drugog, nekadašnjeg, prvaka Evrope. Ističe da ima ambiciju da sa Efesom bude uspešan kao i u Madridu.

"došao sam da se takmičim kako bismo postigli što bolji rezultat. Efes sam odabrao zato što je ekipa koja zna kako se pobeđujue. Već su to činili. Svi smo ovde da pružimo najbolje od sebe i izborimo fajnal for.", zaključio je Poarje za Meridian sport.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()