Poceko: Bili smo prvi u grupi i nismo zaslužili da igramo protiv SAD

Među osam najboljih reprezentacija sveta smo, rekao je Poceko

05.09.2023. 20:20
  • Podeli:
Tan2023-09-0517402492_9 djanmarko poceko AP PhotoMichael Conroy foto-64f77094e812e.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Đanmarko Poceko rekao je posle poraza od Sjedinjenih Američkih Država (63:100) da njegova ekipa nije zaslužila da igra protiv aktuelnih olimpijskih šampiona već u četvrtfinalu.

"Bili smo prvi u grupi i nismo zaslužili da igramo protiv SAD u četvrtfinalu, ali to je sport. Volim sve svoje igrače. Voleo sam ih pre utakmice, a sad ih volim i poštujem još više. Moji igrači nije trebalo da budu ovde, ali su ipak tu. Među osam najboljih reprezentacija sveta smo", rekao je Poceko na konferenciji za medije posle meča i osvrnuo se na suze Nikola Melija posle poraza.

"Reakcija Melija mi znači sve, sad razumete i vidite, kao i svi na svetu, kakav smo mentalitet pokazali na turniru. Ne možemo da letimo, ali nismo to znali", zaključio je Poceko.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()