Poceko: Meli je najbolji igrač na svetu

Nikolo ima senzacionalni košarkaški koeficijent inteligencije, rekao je selektor Italije o svom centru

12.09.2022. 15:38
  • Podeli:
Đanmarko Poceko.jpg Foto: profimedia

Selektor italijanske reprezentacije Ðanmarko Poceko izjavio je da je Nikolo Meli najbolji košarkaš na svetu, prenosi "Gazeta delo Sport".

Italija se plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u osmini finala u Berlinu pobedila Srbiju 94:86. Meli je na ovom meču postigao 21 poen uz šest skokova i četiri asistencije.

"Meli je najbolji igrač na svetu. Nikolo ima senzacionalni košarkaški koeficijent inteligencije. Nikada nisam video nekoga kao što je on za mojih 40 godina u košarci. On uvek zna šta mora da uradi u svakoj situaciji na terenu", rekao je Poceko.

Italija će u četvrtfinalu EP igrati protiv Francuske.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()