Pogledajte kako je Gober pesnicom udario Dončića: Lukina reakcija šokirala sve

Još jedna fenomenalna partija Slovenca

25.05.2024. 13:23
  • Podeli:
luka doncic profimedia-6651c9314ba37.webp Foto: Profimedia

Luka Dončić je po ko zna koji put ove sezone postao heroj Dalasa, s tim da je ovoga puta to uradio preko najboljeg defanzivca NBA lige Rudija Gobera i to za pobedu protiv Minesote i 2:0 u seriji (109:108).

Bez sumnje, Slovenac je svom timu obezbedio pobedu, a ova trojka Dončića je bila za osvetu, zbog onoga što je Francuz uradio u prvom poluvremenu. Naime, Francuz je pokušao da zaustavi Dončića tako što ga je udario pesnicom u stomak.

Slovenački košarkaš je bio besan zbog ovog poteza, nije mogao da veruje šta je Gober učinio, ali je na kraju stigla kazna za asa Minesote i njegov tim.

Dončić je, inače, meč završio sa 32 poena, 13 asistencja i 10 skokova.


 
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()