Pogledajte kako Jokić drži lekciju: Juta nemoćna, Džoker upisao 107. tripl-dabl u karijeri

Njemu je ovo 13. put u karijeri da bude najbolji.

31.10.2023. 09:17
  • Podeli:
nikola jokic reuters usa today sports-65409a2c3fb25.webp Foto: Reuters/USA Today Sports

Izgleda da je letnji odmor itekako prijao Nikoli Jokiću koji je već odmah na startu zgrabio "titulu" najboljeg igrača prve nedelje prve nedelje NBA sezone u Zapadnoj konferenciji.

To ga, naravno, nije zaustavilo pa je već je zablistao i na utakmici na kojoj su Nagetsi srušili Jutu Džez sa 110:102 za 4-0 u novoj NBA sezoni.

Popularni Džoker je naime upisao 107. tripl-dabl u karijeri što su dosad uspela samo tri grača otkako se uopšte i igra NBA liga - Džejson Kid, Lebron Džejms i sada Jokić.

Jokić je stigao do 27 poena (12/16 iz igre, 1/3 za tri), a uz to je dodao i 10 skokova, te 11 asistencija. Proveo je ovog puta na parketu čak 35 minuta, a upisao je i dve blokade.

Nagetsi su ovom utakmicom zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu od starta sezone.

Sledeći protivnik Denvera je Mineapolis, a Juta dočekuje Memfis Grizlise u noći između srede i četvrtka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()