Pogledajte tuču košarkaša Orlanda i Detroita

NBA liga će po pravilniku žestoko kazniti za sve učesnike ovog incidenta

29.12.2022. 11:28
  • Podeli:
tuca_nba  reuters-63ad5b919c6d7.webp Foto: Reuters

Opšta tuča između košarkaša Orlanda i Detroita (101:121) bacila je senku na utakmicu koja je odigrana u okviru poslednje noći u NBA ligi.

Sve je počela nakon što je Nemac iz redova Medžika Moe Vagner udario Kilijana Hejsa, koji je skočio za jednom izgubljenom loptom, a onda je dobio udarac koji ga je "zakucao" na klupu za rezerve.

Svi igrači Pistonsa su odmah okružili Vagnera, a Hamidu Dialo ga je udario s leđa.

Zbog toga je nekoliko igrača Medžika dotrčalo do klupe rivala u pokušaju da spreče da dalju eskalaciju sukoba. Dialo, Hejs i Vagner su bili isključeni, dok su ostali mogli da nastupe i u drugom poluvremenu.

Takođe, očekuje se da najmanje trojica košarkaša budu dodatno kažnjeni od strane NBA lige, a suspenzija preti i igračima Orlanda koji su dotrčali do klupe rivala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()