Pojačanja samo stižu: Novi potpis u Barseloni

On ima dugogodišnje iskustvo u NBA ligi

25.07.2024. 07:45
  • Podeli:
Riki Rubio Barselona-65e250cba0e9b.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Barselona je završila novo pojačanje za sezonu 2024-25.

Novi igrač ovog kluba biće Čimezi Metu, košarkaš koji ima dugogodišnje iskustvo igranja u NBA ligi.

Mediji u Španiji su istakli da je ovaj 27-godišnji košarkaš već potpisao ugovor sa Barselonom, ali još uvek nema zvaničnih informacija od strane kluba.

Metu je centar ili krilni centar, Nigerijac je igrao za San Antonio, Sakramento, Finiks i Detroit tokom svoje karijere u NBA ligi.

Verovali ili ne, završnica prošle sezone mu je bila najbolja u karijeri ako pogledamo brojke, igrao je skoro 30 minuta po utakmici, beležio 10.5 poena i 6 skokova, uz 1.9 asistencija i 1.7 ukradenih lopti po utakmici za Detroit. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()