Pojavio se sudijski zapisnik o isljučenja igrača sa meča Real Madrid - Partizan

Kapiten Reala je dobio nesportsku ličnu, ali ne i isključujuću

28.04.2023. 09:37
  • Podeli:
Tuča Real Partizan-644b7597a8c4b.webp Foto: Profimedia

Prospavana noć je spustila tenzije, ali nije utišala strasti jer je i dan kasnije glavna sportska tema košarkaška utakmica plej-ofa Evrolige, koja je u Madridu završena ranije zbog tuče Reala i Partizana. Dok se čekaju zvanične kazne pojavio se u javnosti sudijski zapisnik sa meča - onaj na osnovu kog će nezavisni sudija doneti presude. 

Jasno je svima da se utakmica završila 1:40 pre zvaničnog kraja jer je svaki igrač koji je uleteo na teren tokom tuče bio je automatski isključen.

Na sajtu Evrolige navedeno je ko nije dobio kaznu isključenja:

Zek Ledej nije isključen u Partizanu, a sa druge strane je to nekako uspeo da izbegne i Serhio Ljulj koji je sve zakuvao. Baš kao ni Poarije koji bi svakako napustio igru zbog pet ličnih grešaka.

Evroliga će u roku od 24 sata izreći kazne za učesnike u događaju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()