Pokuševski na bolovanju bar osam nedelja

Srpski košarkaš iz redova Oklahome doživeo je prelom tibije kolena i mora da pauzira neko vreme

29.12.2022. 10:05
  • Podeli:
Aleksej Pokuševski-1665396245769.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Oklahome Srbin Aleksej Pokuševski odsustvovaće sa terena šest do osam nedelja zbog povrede noge, saopštio je američki klub.

Pokuševski je doživeo prelom platoa tibije levog kolena na meču sa San Antonijem. Posle dodatnih pregleda utvrđeno je da će srpski košarkaš morati da pauzira do osam nedelja. 

Pokuševski je dobro počeo sezonu. Bio je redovan u postavi Oklahome, a prosečno je beležio 8,8 poena, 5,1 skok i dve asistencije po meču.

Oklahoma se trenutno nalazi na 12. mestu na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa 15 pobeda i 19 poraza. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()