Ponitka: Dolazak u Partizan vidim kao napredak u karijeri

Poljak je početkom jula sa 'crno-belima' potpisao ugovor do leta 2025. godine

09.08.2023. 16:32
  • Podeli:
Mateuš Ponitka.jpg Foto: Profimedia

Poljski košarkaš Mateuš Ponitka izjavio je da prelazak iz Panatinaikosa u Partizan vidi kao napredak u svojoj karijeri, prenosi Basketnjuz.

Poljak je početkom jula sa "crno-belima" potpisao ugovor do leta 2025. godine.

"Pre svega, da se podsetimo da je transfer u Panatinaikos došao posle Evrobasketa prošle godine. Uostalom, trebalo je da odem u Italiju, a ne da igram u Evroligi. Mislim da je Evrobasket, koji je za mene bio uspešan, imao veliki uticaj na predstojeću sezonu", istakao je Ponitka.

Dodaje da prelazak u Partizan vidi kao napredak u karijeri.

"Imao sam sada dobre ponude od dobrih timova, ne samo od Partizana. Panatinaikos je bio jedan od najgorih timova u Evroligi, njihovi igrači nisu potpisali ugovore sa jakim klubovima na leto, a ja jesam. Ja to tretiram kao sportsku promociju. Na utakmici protiv Srbije razgovaraosam sa Aleksom Avramovićem, koji igra za Partizan. U hotelu sam se sastao sa pomoćnikom Bogdanom Karaičićem. Došao je i trener Željko Obradović, seli smo i razgovarali", zaključio je Ponitka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()