Portland poslao ponudu i dugogodišnji ugovor zvezdi Real Madrida

Postoji samo jedna prepreka

02.07.2023. 12:43
  • Podeli:
Walter Tavares_foto_TW-64a1386f4d19a.webp Foto: Twitter/@hoopshype

Dok se spekuliše o mogućem odlasku Jusufa Nurkića i Damiana Lilarda iz Portland Blejzersa, ovaj klub poslao je bogatu ponudu za najveću zvezdu Real Madrida Valtera Edija Tavaresa (31).

Košarkaš sa Zelenortskih ostrva najzaslužniji je za osvojenu titulu u Evroligi i dobio je prestižnu nagradu za MVP finalne serije. To mu je donelo mogućnost prelaska u NBA ligu.

MVP Fajnal fora Evrolige dobio je unosnu ponudu Portlanda, potvrdila je ugledna košarkaška stranica "Basketnjuz". S druge strane, i Tavares želi ponovo da se oproba u najjačoj ligi sveta.

Tavares bi u Portlandu mogao da zameni reprezentativca BiH Jusufa Nurkića, koji se spominje kao mogući deo razmjene Portlanda i Majamija. Kako su preneli ugledni NBA insajderi, Nurkić bi zajedno sa Lilardom mogao put Majami Hita, dok bi u suprotnom pravcu krenuli Tejlor Hiro, Dankan Robinson i još nekoliko pikova na budućim draftovima.

Tavares, koji je u dva navrata osvojio najjače evropsko košarkaško takmičenje, već je iskusio čari NBA lige, ali bez prevelikog uspeha. Kratko je nosio dresove Atlante i Klivlenda, sakupivši 13 utakmica u najjačoj ligi sveta.

Ono što se zna o ponudi Portlanda, jeste da oni Tavaresu nude višegodišnji ugovor i smatraju ga bitnim faktorom za buduće sezone. Jedini problem bi mogao da bude to što afrički košarkaš ima ugovor sa Realom još godinu dana i kraljevski klub ga neće tako lako pustiti u Portland.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()