Poslednji, a svako kolo imaju najkorisnijeg igrača: Tavijan Dan-Martin MVP kola

Igrali crnogorski derbi

23.01.2024. 19:00
  • Podeli:
Tavijan Dan-Martin-65afa17902ce8.webp Foto: ABA league/Mornar-Barsko zlato/Media Pro

Košarkaš Mornara Tavijan Dan-Martin proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 17. kola ABA lige, saopšteno je na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Mornar je pre tri dana u Baru pobedio Studentski centar rezultatom 91:86 u meču 17. kola ABA lige. Dan-Martin je na ovom meču postigao 35 poena i imao dva skoka, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu za nešto manje od 29 minuta na terenu. On je imao indeks uspešnosti 31.

Mornar se nalazi na poslednjem mestu na tabeli regionalnog takmičenja sa tri pobede i 14 poraza.

Košarkaši Mornara će u narednom kolu ABA lige gostovati ekipi Krke. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()