Povratak iz Amerike u Evropu: Petar Božić novi trener London Lajonsa

Nekadašnji kapiten i trener Partizana preuzima engleski tima

11.08.2023. 08:51
  • Podeli:
kosarkaska-lopta-pixabay.jpg

Srpski trener Petar Božić novi je trener košarkaša London Lajonsa, prenosi ESPN.

Nekadašnji kapiten Partizana je na početku trenerske karijere vodio crno-bele, posle čega je doneo odluku da ode na usavršavanje u SAD.

Kao glavni trener vodio je Ostin Sparse, ali je posle dve sezone provedene u Americi odlučio da se vrati u Evropu i prihvati ponudu engleskok tim, koji je formiran sa velikim ambicijama.

Srpski stručnjak će na klupi zameniti Rajana Šmita, koji karijeru nastavlja u stručnom štabu Atlante.

London Lionsi će i naredne sezone nastupati u Evrokupu u grupi A, gde će im protivnici biti Hapoel Tel Aviv, Huventud, Cedevita Olimpija, Pariz, Venecija, Vulvsi, Bešiktaš, Hamburg i Prometej.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()