Povreda jača od želje: PSŽ startuje u Ligi šampiona bez Donarume

Klub iz Pariza će početi u sredu od 21 čas utakmicom na svom terenu protiv Đirone

17.09.2024. 22:30
  • Podeli:
Đanluiđi Donaruma-640ae9bb8982e.webp Foto: Profimedia

Francuski Pari Sen Žermen igraće prvu utakmicu u Ligi šampiona bez Đanluiđia Donarume. Italijan je povredio mišić, pa će prvu utakmicu protiv Đirone morati da pauzira.

Klub je saopštio da je Donaruma povredio mišić desne butine u prvenstvenoj utakmici protiv Bresta 3:1, u subotu uveče.

Pari Sen Žermen je naveo da će italijanski golman pauzirati nedelju dana. Njega će na golu Parižana zameniti 25-godišnji ruski golman Matvej Safonov.

Takmičenje u Ligi šampiona ove sezone Pari Sen Žermen će početi u sredu od 21 čas utakmicom na svom terenu protiv Đirone.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()