Poznato gde će biti sahranjen Dejan Milojević: Oko papirologije u SAD pomaže Miško Ražnatović

Procedure su složene

22.01.2024. 14:22
  • Podeli:
Tan2024-01-1721481728_5 dejan milojević AP PhotoJeff Chiu1-65a8d6d8d3710.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Rano i iznenada preminuli košarka i trener Dejan Milojević (47) biće sahranjen u svom rodnom gradu Beogradu. Datum još nije određen jer termin kada će se prijatelji i porodica oprostiti od svog milog Dekija zavisi o složene papirologije transporta iz SAD u Srbiju.  

Naknadno će biti određen datum sahrane i komemoracije, prenosi "Sportal".

S ozbirom na to da su NBA protokoli strogi, potrebno je i da se sve završi na nivou kluba i osiguravajuće kuće, a u sve je kao velika pomoć porodici uključen i Milojevićev prijatelj i menadžer Miodrag Miško Ražnatović.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()