Poznato ko sudi prvi meč finala Zvezde i Partizana: Da li crveno-bele jedno ime treba da brine?

Da ne dođe opet do greške...

12.05.2024. 10:33
  • Podeli:
derbi zvezda partizan una-659701d7a5bee.webp Foto: UNA

Saša Pukl, Milivoje Jovčić i Luka Kardum biće sudije na prvom meču finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana koje će se igrati u ponedeljak od 20.30.

Zvezda će domaće utakmice igrati u Pioniru umesto beogradskoj Areni, a pobednik serije biće onaj ko prvi dođe do tri pobede.

Velika bura digla se kao i svake godine pred finale ABA lige, a upravo su sudije bile u centru svega tokom polufinala Budućnosti i Partizana.

ABA liga je priznala da su arbitri pogrešili tokom polufinala između Partizana i Budućnosti, a zbog svega se oglašavao i crnogorski tim.

Tada su sudijsku trojku činili Saša Pukl, Damir Javor i Tomislav Hordov.

Upravo će Pukl biti jedan od tri arbitara koji će deliti pravdu u prvom meču finala ABA lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()