Preminuo bivši igrač Golden Stejta, Jute i San Antonija

1990. izabran je kao šesti pik na NBA draftu od strane Minesote

13.03.2023. 11:40
  • Podeli:
Felton Spenser-640effceeb57f.webp Foto: Profimedia

Bivši američki košarkaš Felton Spenser preminuo je u 56. godini, saopšteno je na zvaničnom sajtu NBA lige.

Spenser je rođen 5. januara 1968. godine u Luisvilu. On je igrao na koledžu u Luisvilu, a 1990. izabran je kao šesti pik na NBA draftu od strane Minesote.

Spenser je igrao za Minesotu, Jutu, Orlando, Golden Stejt i San Antonio, a igračku karijeru je završio u Njujorku 2002. godine. Tokom NBA karijere prosečno po meču imao je 5,2 poena i 5,4 skoka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()