Preokret: NBA liga ipak preskočila Nikolu Topića

Mladi košarkaš više od pola godine vuče povredu kolena

12.06.2024. 12:17
  • Podeli:
Nikola Topić-63be64a702134.webp Foto: Profimedia

NBA liga je u "zelenu sobu" pozvala prvih 12 igrača među kojima nije bilo srpskog plejmejkera Nikole Topića.

Zelena soba ima dva "talasa" i u svakom mogu 12 igrača da dobiju poziv, a u ovogodišnjem prvom talasu izostavljen je srpski plejmejker Nikola Topić.

Pozive su dobili: Zakari Rizašo, Aleks Sar, Donovan Klingen, Rid Šepard, Matas Buzelis, Stefon Kasl, Dalton Neht, Tiđane Salaun, Ron Holand, Kodi Vilijams Devin Karter i Džakobi Volter.

Izostavljen je i Kel'el Ver, Zek Idi, Rob Dilingam, pa i Karlton Karington, Džered Mekejn...

Narednih dana sledi i pozivnica za drugi talas gde bismo možda i mogli da vidimo nekog od pomenutih igrača koji su izostali, a pre svega srpska javnost očekuje Topića.

Igrač Crvene zvezde imao je problema sa povredama kolena koje sigurno nisu uticale dobro na njegovu poziciju na draftu, tako da ćemo 26. juna i videti kako će dalje teći njegova karijera, kada budemo ispratili NBA draft.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()