Preokret: Ražnatović potvrdio da Topić stiže u reprezentaciju

Srbija igra u sredu protiv Portorika

12.08.2023. 12:42
  • Podeli:
Nikola Topić-63bd41a165235.webp Foto: KK Crvena zvezda

Mladi srpski košarkaš Nikola Topić, najbolji igrač minulog šampionata Evrope za igrače do 18 godina, pridružiće se pripremama seniorske reprezentacije Srbije tokom dana, objavio je njegov agent i vlasnik KK Mega Miodrag Miško Ražnatović.

Topić, koji će naredne sezone kao pozajmljen igrač Crvene zvezde nastupati za Megu, u petak je debitovao za novi tim u pripremnom meču na Mikonosu, protiv Univerziteta Južna Kalifornija, a u subotu će odraditi prvi trening sa seniorima Srbije.

Priliku da debituje za A tim imaće u sredu, kada Srbija u pripremnom meču za Svetsko prvenstvo, dočekuje Portoriko u Areni.

Zbog Topićevog odlaska na Mikonos i priključivanja pripremama tima za narednu sezonu, u sred priprema reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo, objavljena je vest da je mladi košarkaš odabrao rad sa klubom umesto nacionalnog tima. Očekivano to je izazvalo čuđenje i negodovanje, konkretnije kritike, na račun tek punoletnog tinejdžera, koji po svoj prilici sluša savete starijih iz svog okruženja. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()