Prepelič uplatio novac za pomoć Turskoj: Šokiran sam reakcijom banke

Reprezentativac Slovenije nije očekivao da neko zarađuje na delima humanosti

13.02.2023. 08:38
  • Podeli:
Klemen Prepelic-63e9e8e614f2a.webp Foto: Profimedia

Slovenski košarkaš Klemon Prepelič (30) je donirao novac za pomoć narodu Turske i Sirije, posle jakih zemljotresa u tim zemljama. Uplatu je izvršio na račun zvanične turske humanitarne organizacije i ostao zatečen kada je video da mu je banka naplatila, ne malu, proviziju. 

"Ostao sam u šoku. Kada sam poslao novac jednoj turskoj humanitarnoj organizaciji, banka "Santander" je naplatila 50 evra proviziju. Iskreno, takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju u ovakvim situacijama", požalio se preko društvenih mreža Slovenac koji igra za Valensiju i redovni je reprezentativac Slovenije.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()