Prijatelji su voleli Milojevića, a on život sa njima: 'Živeli smo lepše, iako smo zaradili manje'

Imamo jedan život i treba da što više uživamo u svim njegovim aspektima, govorio je uvek nasmejani Deki

17.01.2024. 23:32
  • Podeli:
Tan2024-01-1723382679_4 dejan milojević AP PhotoJeff Chiu-65a8bbb9570ae.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Vest o smrti Dejana Milojevića odzvanja u glavama s nevericom, sa sumnjom i željom da to nije istina. A kako i ne bi kada je to bio košarkaš, čovek i trener koga su, doslovno, svi voleli i cenili. 

A samo delić njegove ličnosti staje u odlomak iz jedne skorašnje emisije koju svi dele ove tužne noći. Odabran je baš taj deo, jer je Milojević u njemu objasnio suštinu svog poimanja života, jednostavnosti i ljubavi prema prijateljima. 

"Ja sam otišao u Valensiju. Prvo, volim da igram... otišao sam ne zbog novca, već da bih igrao više. Drugo, tamo je bio Vule Avdalović. Lepši život. Moja porodica je živela lepše. Mi smo živeli lepše, iako smo zaradili manje para. I karijera mi je bila verovatno... Mislim, kad odeš u CSKA, onda iz CSKA odeš ne znam ni ja gde, u neki od najvećih klubova na svetu, a ja iz Valensije odem u Galatasaraj. Ali, meni je i Galatasaraj bio super. Istanbul je divan grad. Ja sam opet birao da živim lepo. Ja sam sad u San Francisku isto, nisam...  (osmeh, uz pomisli na neke od poznatijih američkih gradova poput Los Anđelesa, Njujorka). To možda... ne "možda", to ne treba tako ako gradite karijeru, ali mene to nije bilo briga. Mi imamo jedan život i treba da što viže uživamo u svim aspektima života. Ja sam ubeđen da ti nećeš raditi dobro posao ako nisi zadovoljan svojim životom van košarke", rekao je Dejan Milojević.

Vest o smrti srpskog trenera objavio je njegov klub Golden stejt, a utakmica Voriorsa i Juta Džeza odložena je još dok je postojala nada da će Milojević preživeti posledice jakog moždanog udara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()