Proslava ljubavi: Kakva je to "skrivena pregrada" na Jokićevim patikama i šta Nikola tu čuva?

Naš je u međuvremenu promenio model novog brenda i napravio određene promene u odnosu na prvi model koji je nosio

22.07.2024. 20:51
  • Podeli:
košarkaška reprezentacija srbije, nikola jokić - 22 jul 2024 - TANJUG NEMANJA JOVANOVIĆ (1)-669ea88dc9886.webp Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ

Krajem 2023. godine Nikola Jokić je šokirao svetsku javnost odabirom novih patika, a detalji na koje je mislio su fantastični.

Odlukom da prekine saradnju sa američkim brendom "Najki" i potpiše ugovor sa kineskom kompanijom "361 Degrees" je iznenadio mnoge.

Centar Denvera i reprezentacije Srbije je u međuvremenu promenio model ovog brenda i napravio određene promene u odnosu na prvi model koji je nosio.

Na jednim od patika koje nosi Jokić ima specijalan deo posvećen supruzi, Nataliji.

Nikolino i Natalijino ime piše jedno pored drugog, a između njih su dva spojena prstena kao jasna simbolika.

To je bilo dovoljno da ljubitelji košarke budu oduševljeni, ali na ovom delu patika nalazi se i pregrada specijalno napravljena da Jokić ostavi prsten.

Ranije je prsten tokom utakmica držao na zavezanim pertlama, a sada ima posebno mesto.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()