Prvi put od vesti da se razvodi: Teodosiću lopta u rukama, da li igra ili se rastaje od Jelisavete?

Teodosić ne odustaje od sezone, to je jedino sigurno

19.03.2024. 14:39
  • Podeli:
Miloš Teodosić-65f99243459c7.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Na treningu košarkaša Crvene zvezde u opremi je bio i Miloš Teodosić. Crveno-beli tim sprema se za meč 30. kola Evrolige sa Panatinaikosom, a iskusni plejmejker je uprkos prisustvu i dalje neizvestan za sastav Janisa Sferopulosa

Teodosić ne odustaje od sezone. Ne uznemiravaju ga ni povrede, ni danas napunjena 37. godina, baš kao ni portali puni priča o razvodu od supruge Jelisavete. 

Trener Crvene zvezde nije mogao sa sigurnošću da kaže da li će Miloš igrati protiv Panatinaikosa, baš kao što niko ko ga je video na treningu ne može da proceni kako se on danas oseća. 

"Ne znamo da li će igrati Teodosić, i dalje oseća bol, ali probaće. Još ne znamo da li će biti u timu. Odlučićemo pred utakmicu", rekao je trener Sferopulos.

Rekao je Grk da se tim i dalje suočava sa kadrovskim problemima:

"Igramo protiv Panatinaikos tima koji ima kvalitet i  koji je na dobroj su poziciji. Sa druge strane mi hoćemo da se vratimo u pobedničku atmosferu posle poraza u poslednje vreme u Evroligi. Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača i igramo ispred naših navijača. Probaćemo da pobedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali sa igračima koje imamo, njima verujem i i znam da će dati maksimum".

Zvezda u sredu od 20 časova dočekuje Panatinaikos. Crveno-beli trenutno imaju skor 10/19 i zauzimaju 16. mesto na tabeli Evrolige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()